Een nieuwe voortuin

Deze grote voortuin van Ingrid & Arno van ca. 55 m2 was toe aan een frisse nieuwe look. Grindtegels eruit en staptegels aangevuld met grind erin. Ruimte voor een loungebank om lekker van de zon te genieten. De beplanting is zo gekozen dat er het hele jaar wat de beleven valt in hun tuin.

Voor de tuinrenovatie

Voor de voortuinrenovatie

Na de tuinrenovatie

Na de tuinrenovatie

Balkontuin

Dit project bestond uit drie aparte balkons waarop balkonbakken op maat zijn gemaakt. De wens van de klant was bloemrijke balkons het hele jaar door. Bovendien wilden ze er qua water geven niet te veel zorgen over hebben. Daarom hebben we samen gekozen voor een volledig geautomatiseerd watergeefsysteem. Kleine heesters en vaste planten zijn aangevuld met planten van het seizoen. Denk daarbij aan zomergoed, najaar- en winterbloeiende planten en bollen. Kortom een op maat gemaakt tuinplan voor op het balkon.

Balkonbakken De J van Tuin
Balkonbakken De J van Tuin
Balkontuin 2 De J van Tuin

Renovatie van een voortuin

Dit is de voortuin van Sandra en Gerard. De bestaande beplanting was verouderd en er ontbrak samenhang. Zij wilden heel graag dat de klinkers hergebruikt werden. De J van Tuin houdt van duurzame tuinen en is daarom een voorstander van recycling. De nieuwe tuin ziet er weer netjes uit. Met twee stoelen in de voortuin is het mogelijk om 's ochtends al van de zon te genieten.

Lees hier wat Sandra en Gerard van de samenwerking vonden.

Voor de tuinrenovatie

Voor de tuinrenovatie

Na de tuinrenovatie

Na de tuinrenovatie