caret-down caret-up caret-left caret-right
Ludmilla

Voordat ik met De J van Tuin in aanraking kwam was ik elk voorjaar weer lichtelijk in de stress over wat ik moest gaan doen met de tuin. Niet echt kunnen benoemen wat ik dan precies wilde maar vooral, hoe ga je het aanpakken en wat wil je dan voor planten/bloemen.

In goed overleg met Jolanda hebben we onze wensen besproken en dit resulteerde in een sfeerimpressie op een moodboard. Hierdoor kregen wij een idee hoe het er ging uitzien en dat is heel fijn want dan wordt het concreet.

Vervolgens heeft ze de inkoop van de planten gedaan en hebben wij afgesproken om samen aan de slag te gaan. Dit wilde ik zelf graag om zo meer gevoel te krijgen met het tuinieren en tevens iets te leren. Uiteraard heb je ook de keuze om het te laten doen.

Een prettige samenwerking met als resultaat een prachtige 'Wilde Bloemtuin' in de zomer van 2016. Het contact met De J van Tuin is zeer prettig en professioneel. Er is altijd tijd voor advies. Ze biedt maatwerk en bovenal krijg je een prachtige tuin geheel naar wens.

 

Sandra en Gerard

Van een onsamenhangende voortuin met planten die uit zijn voegen waren gegroeid, zijn wij naar een hele mooie georganiseerde voortuin gegaan.

Dit allemaal dankzij De J van Tuin. Door middel van persoonlijke gesprekken heeft ze onze wensen en haar ideeën heel goed samengevoegd in haar schetsen en beplantingsplan.

Zo is er een unieke voortuin ontstaan waar wij elke dag van genieten.